RETOURNEREN

Is een item toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! Je hebt vanaf de ontvangstdatum 14 dagen de tijd om je pakketje te retourneren. De retourneerkosten zijn voor jezelf. Je kunt het pakketje terug sturen naar: 

Annamoon

Jodenstraat 53

5911 HJ Venlo 

Bewaar altijd de Track&Trace code voor het geval er iets mis gaat bij het retourneren. 

Vergeet hierbij niet je factuur (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. Op deze manier kunnen we je retour het snelst verwerken. Zodra we je item hebben ontvangen en je retour hebben verwerkt storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug. Wil je schoenen retourneren? Let er dan op dat je de schoenen in de schoenendoos doet en vervolgens in een verzendzak of verzenddoos. Alleen zo houden we de schoenen én de schoenendoos in goede staat.

Je mag een retour natuurlijk ook afgeven in één van onze winkels. Scheelt jou weer verzendkosten én het is natuurlijk gezelliger. We zouden je in dat geval willen vragen je factuur (of een kopie daarvan) mee te nemen naar de winkel voor een optimale verwerking van je retour. Let op! Wanneer je een item in de winkel retourneert krijg je geen geld terug. Wel krijg je een tegoedbon! Heb je via Klarna besteld en kom je het in de winkel retourneren, worden de retouren wel terug overgemaakt. 

Sale items nemen wij zowel in onze winkels als online NOOIT retour. Retourneer je toch een sale item wordt het item weer terug verzonden en zijn de retourkosten voor jezelf. 

Uitzonderingen op retouren: 

- Items die in de haren worden gedragen zoals hoedjes, petjes, haarbanden nemen wij niet retour

- Oorbellen nemen wij wegens hygiëne nooit retour

- Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld

Retourvoorwaarden: 

- De kosten van de retourzending zijn voor jezelf 

- Je dient het artikel niet gedragen te hebben, niet gewassen te hebben en onbeschadigd met labels retour te zenden.

- Items met make-up vlekken nemen wij niet retour. 

- Alle kaartjes zitten nog aan het product

- Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen, nemen wij niet retour. 

- Het artikel word in goede staat bij ons afgeleverd

- Schoenendozen zijn niet bedoeld om te gebruiken als verzenddoos. Wil je schoenen retourneren, doe ze dan in de schoenendoos en vervolgens in een verzendzak of verzenddoos.

- Vers groen producten kunnen niet worden geretourneerd

- Sale items nemen wij nooit retour. 

Winkel aankopen: 

Ook in de winkel geld een retourbeleid van 14 dagen, hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als de retourvoorwaarden online! Je krijgt geen geld terug maar een tegoedbon die later te besteden is. Of zoek direct een ander item uit na keuze. 

Mocht je toch nog vragen hebben over je retourzending stuur dan een email naar klantenserviceannamoon@gmail.com