Hoe we zijn begonnen en waar Annamoon nu staat..

 

Wat leuk dat je benieuwd bent naar ons! Wij zijn Moon & Anna, (Moeder & dochter). In 2012 begon mijn moeder klein naast dr werk ( werkend op een IT afdeling) met woonaccessoires opmaken/stylen voor klanten. In de loop van tijd kreeg ze steeds meer positieve reacties van mensen om dr heen dat ze er meer mee zou moeten doen! En ja hoor.. dat deed ze! Ze startte met 100 euro en verkocht eigengemaakte creaties. Uiteindelijk kwamen er steeds meer mensen over de vloer en stond alles vol met Moon dr creaties in.. jawel hoor de woonkamer!! haha na een tijdje bewijzen bij de groothandels kon ze dan ook eindelijk echt op inkoop bij verschillende groothandels. WAUW.. wat was dat gaaf! Hier begon het "echte" leuke werk!

Ondertussen leek het Anna (Die nog op school zat) het mega leuk om er kleding bij te verkopen, en ja hoor de woonkamer werd nog voller, de deurbel bleef maar afgaan en wij moeder & dochter gingen 1 a 2x per week in de avond uurtjes thuisparty's houden. De auto bomvol met kleding en woonaccessoires.. Tillen.. Tillen.. Tillen.. Auto in auto uit.. We hadden het er druk mee! Te druk.. (nouja wij vinden niets te druk) Maar het was tijd voor uitbereiding. Aan ons huis werd een gezellig knus winkeltje gebouwd. We hadden een gezellige koffie tafel die in de avond uren werd gebruikt als workshop tafel. Want ja ook die gaf Moon toen al! En hielden we private shopping nights in de winkel!

Maar.. Ook dit werd te klein. Er werd nog een stuk aangebouwd en de winkel werd dubbel zo groot! Er bleven elke dag nieuwe klanten komen, zelfs uit Eindhoven, Duitsland enz. Dit was mega gaaf! Zoveel klanten en dat in onze achtertuin. Ondertussen hielp ik (Anna) ook steeds vaker mee uit en startte ook een webshop. Vooralsnog bleef Annamoon groeien. Vaker zaten we te dromen over een "echte" winkel. Zouden we dit kunnen, durven we dit aan? JA! 

In 2019 opende we onze 1e echte knusse winkel in Baarlo! Eng? Ja! Maar wauw.. wat werden we leuk ontvangen in Baarlo. Zoveel positieve reacties en nog meer nieuwe klanten! En toen.. begin 2020 durfde wij het samen aan om midden in het centrum van Venlo nog een winkel te openen! Ondertussen zelfs met personeel en een mega leuk Team! Jenny & Joyce.

Moon is vanaf het begin van Annamoon gestart met het geven van workshops, het houden van shopping nights, de verkoop van kleding van maat 36 tot maat 44/46 van jong tot oud en passend advies op het gebied van woonaccessoires styling.

Nu een aantal jaren later kijken we terug op een enorme groei van ons bedrijf. Opgezet door Moon! Mijn lieve moeder die nooit opgeeft! En samen met mij dit hele avontuur heeft durven aan te gaan! Wauw mam! Wat kunnen wij trots zijn op onszelf. Want ja zo nuchter als wij zijn beseffen wij ons vaak niet wat wij samen hebben opgezet. en natuurlijk niet te vergeten Marcel (Mijn vader, man van Moon) het brein achter de naam Annamoon haha. Die altijd voor ons klaarstaat (Hoe vervelend wij soms ook kunnen zijn) en Opa en Oma! 

Bedankt! Bedankt aan iedereen die ons door de jaren heen heeft meegeholpen en achter ons heeft gestaan en jij bedankt! Want dankzij onze klanten kunnen wij blijven bestaan! Leuk dat je de tijd nam om over ons te lezen! Zoals je ziet houden we nogal van kletsen en gezelligheid. Kom dus gezellig een keertje langs in onze winkels of shop nu gezellig online! 

 

Liefs, Anna&Moon